התשובות לצד כללי הדיון מרוכזים בעמוד הזה.
מוזמנים להגיש שאלות נוספות בשירשור, אני אוסיף אותם לעמוד התשובות ולפה לפי התכנים.
התשובות לצד כללי הדיון מרוכזים בעמוד הזה.
מוזמנים להגיש שאלות נוספות בשירשור, אני אוסיף אותם לעמוד התשובות ולפה לפי התכנים.
שלום עירא,
בבקשה אל תציג את הפורום כיוזמה אישית שלך. נכון, אתה פתחת את ה-discourse, אבל זו יוזמה קבוצתית, אשר יגאל רוזנברג (אחי - גילוי נאות) היה הטריגר לה באמצעות פתיחת קבוצת ווטסאפ במהלך המפגש האחרון. והוא גם אדמין לצידך. יותר מכך - זה לא מועיל מבחינה פוליטית לדעתי להציג את הפורום כיוזמה אישית, ולדבר על המניעים שלך כפרט וכולי. גם לא על המניעים שלך-ושל-יגאל כמניעים אישיים וכו’.
אני אדייק את הניסוח, לא חיפשתי קרדיט, זה יותר להסביר שזה לא נוצר בתור אקט מתריס או מתמרד. לאחרים יש פה כעס על ההנהלה ולאחרים כל מיני אינטרסים נוספים, ואני לא מחפש להשתייך למחנה הזה.
אבל האם לקחת לעצמי קרדיט זה כל כך נורא? אני דיברתי על הצורך הזה כבר שנתיים והצעתי את הצעד מספר פעמים להנהלה, ולא רציתי לעשות את זה בלי רוח גבית משאר הקהילה אבל לא היה לי קשר לאף אחד כי אין לי פייסבוק. טכנית יש לי את הידע ויש לי את השרת, אז קמתי ועשיתי, משהו שאף אחד עוד לא עשה לפני, וספק אם היה עושה אם לא אני הייתי עושה.
הקרדיט לא מפריע לי, אבל מי שקורא את הנוסח הנוכחי מקבל את הרושם שזהו “הפורום של עירא” ולאו דווקא “הפורום של אופק” - ואני לא חושב שזה האפקט שאתה רוצה.
הנוסח עכשיו יותר טוב?
זה עדיין מעודד התייחסות להקמת הפורום כמין מהלך מונומנטלי, קבוצה של טיטאנים אשר סחפו אחריהם את ההמונים, או עדת אנשים בעלי אג’נדה וכולי. לדעתי כדאי להימנע מן הרושם הזה.
לכן אני מציע שהשאלות יהיו כדלקמן:
ואז יתר השאלות שמתחילת ב"למה פה ולא פייסבוק". שים לב שאין אף שאלה עם המילה “אתם”, ואף שאלה אשר הנושא שלה הוא קבוצת מקימי האתר. וזה נראה לי חשוב. אני גם מציע שהתשובות יהיו יותר קצרות בממוצע ממה שהן עכשיו, גם במחיר של הוספת שאלות.
אם תרצה, אני נכון להציע נוסח של התשובות לכל השאלות הללו כדי להמחיש טוב יותר למה אני מתכוון.
גם מוכן לעזור בתרגום כללי הדיון - אבל לא לפני השבוע הבא.
אשמח. אני צריך גם לעבוד לפעמים.
שלום, בזה הרגע הצטרפתי לפורום והעמוד הראשון שרואים כשנכנסים בפעם הראשונה זה העמוד הזה, עם הויכוח הלא הכי נעים בראשו. אולי עדיף שזה לא יהיה הדבר הראשון שמצטרפים חדשים רואים?
אני מאוד מצטרפת להערה של אדם.
זה ממש לא מחזק את הביטחון.
כמו המדינה שלנו.
שקועים בויקוחים שניראים חשובים ואז חוטפים ממשלה הזאת וכל השאר
באו נילך על העיקר
מה קורה עם אופק ? מה חסר כדי שיתחיל
הבטחתי לעירא שאעבוד על הצעה לשכתוב ה-FAQ ולא עשיתי זאת עדיין… מתנצל! אעבוד על כך הערב.
פעם היה פה עמוד השאלות הנפוצות והזזתי אותו. אני באמת אחליף.
שאלה מצויינת.
זה מה שאני יודע. ההנלה תוכל לספק יותר.