הצעת טיוטא למכתב לוועד מנהל אופק בבקשה להזמנת חברי האגודה לפורום

שלום חברי הוועד המנהל,

אנו חברי אופק החתומים מטה מבקשים מכם, חברי הוועד המנהל, לסייע לנו לשתף ולהפיץ לחברי אופק את דבר קיומו של פורום חברי אופק, שנוצר בכדי לאפשר ולעודד תקשורת ודיונים בין חברי אופק , כפי שמפורט להלן.

בשנים האחרונות עלה במספר הזדמנויות הצורך בקיומו של פורום פתוח לתקשורת בין חברי אופק.
מטרתו של פורום כנ"ל היא יצירת פלטפורמה פתוחה לשיחות בין חברי אופק בצורה חופשית, נגישה ועם כמות מינימאלית של פיקוח מודרציה.
מסגרת כזאת הינה כר פורה לדיונים ברעיונות והצעות של חברי האגודה וחיונית כדי לבקר ולדון בפעילות הנהלת אופק.
יצויין שקיומו של פורום כנ"ל מתבקש ומתכתב בצורה ישירה עם עקרונות אופק, שהוקם על בסיס עקרונות הדמוקרטיה, שקיפות ונגישות לחבריה.

זאת ועוד, נחיצותו של פורום פתוח כנ"ל עלתה גם ממסקנות וועדת דמוקרטיה ושקיפות שקמה בעקבות בקשות חברי אופק
ובהמשך להחלטה באסיפת החברים בשנת 2022, כפי שגם מפורט במסקנות צוות ממשל תאגידי ודמוקרטייה, שהוגש לחברי ההנהלה, ושחלק ממחבריו חתומים על בקשה זאת.

לאור זאת, הקמנו אנו, חברי אופק החתומים מטה, פורום פתוח לדיונים מבוסס דיסקורס (discourse)
הפורום הינו ציבורי אך השתתפות בדיוני הפורום דורשת הרשמה דרך לינק ייעודי.
בהמשך ניתן יהיה, על-פי צורך, להגביל חלקים בפורום לחברי אופק רשומים בלבד.
כתובת הפורום הינה: https://ofek.site.co.il

לאור זאת ומתוך רצון לשפר ולהתניע שיחה משמעותי בין חברי אופק
אנו מבקשים מכם בזאת לשלוח הודעה ייעודית לחברי אופק ברשימת התפוצה במייל, בעניין פתיחת הפורום.
ההודעה תכלול קישור להרשמה לפורום ולהלן נוסח מוצע למייל כזה.

נושא: פתיחת פורום דיונים אינטרנטי לחברי אופק

שלום חברי וחברות אופק,

אנו שמחים להזמינכם לפורום דיונים אינטרנטי של חברי אופק
פורום הדיונים נפתח ונוצר על-ידי חברי אופק כאמצעי לעידוד תקשורת חופשית בין חברי האגודה,
להעלאת רעיונות והצעות וכן לשפר את התקשורת בין חברי אופק וההנהלה.

כתובת אתר האינטרנט של הפורום היא: https://ofek.site.co.il
הפורום הוא ציבורי ופתוח לקריאה לקהל הרחב, אך השתתפות בדיונים דורשת הרשמה.
הרשמה לפורום אפשרית דרך הלינק להלן, כאשר יש להירשם באמצעות כתובת האימייל הרשומה באופק
ודרכה אתם מקבלים עדכון זה.
הלינק להרשמה: ******
(שימו לב: כתובת האימייל איתה אתם נרשמים נותרת פרטית ואינה חשופה לציבור המשתמשים בפורום)

הנהלת אופק מברכת על יוזמת חברי האגודה להקמת הפורום
אופק נוסדה על עקרונות של דמוקרטיה, שקיפות ופשטות ונגישות לחבריה, והפורום הוא נדבך חשוב ביישום עקרונות אלו באגודה.
לפיכך, אנו מזמינים את כל חברי וחברות אופק לקחת חלק בדיוני הפורום, להגיב ולהעלות נושאים המשמעותיים עבורם.

להרשמה היכנסו לכתובת ועקבו אחר ההוראות
http://***

לאתר פורום אופק:
https://ofek.site.co.il

לבעיות טכניות הנוגעות להרשמה לפורום, אנא שלחו מייל לכתובת:
@*

בברכה,
צוות הוועד המנהל

על החתום, חברי אופק

1. שם מלא
    אימייל

2. שם מלא
    אימייל

3. שם מלא
    אימייל
    .
    .
    .

רק הערה: הפורום קצת שיבש מעט את הפורמט של המכתב.

כן שימו לב שבערך חצי מהמכתב (במקור הופרד עי dashed line שגם נמחק בעת העלאה לפורום)
הוא למעשה ההצעה להודעה שתשילח לחברי אופק
הכוונה לחלק מהמכתב שמתחיל ב:
“נושא: פתיחת פורום דיונים…”
עד ל:
“בברכה,
צוות הוועד המנהל”

תיקנתי לך את הטקסט ועל הדרך את השפה, אני לא חושב שבשלב הזה זה דרוש, אני פשוט שלחתי ביום ראשון דואל אל תום, יפעת וחני:

שלום חברים!

לא כך פיללתי שתפרוץ הדמוקרטיה באופק אבל כשראיתי את הלכי הרוחות בזום האחרון הבנתי שאין לנו מקום לחכות. גם אם נשים בצד את שאלת נפגעי טריא, יש לתחושתי המון שאלות וחששות לגבי מהלך עם עוגן ונושאים נוספים, וכמוני יש לא מעטים שמעדיפים את הדיון מחוץ לפייסבוק.

אז הלכתי עם המלצתי ממסמך צוות ממשל ודמוקרטיה והקמתי אתר דיונים בלתי תלוי (עד כמה שניתן), כי אני בעמדה “נייטרלית” שאינני בניגוד עניינים גדול פה - אין לי תלונות גדולות על התנהלות אופק כרגע, אני לא רץ לתפקיד, ואין לי קשרים כלכליים עם אופק או מתחרים שלו.

ראיתי שפתחתם משתמש באתר, אני אשמח להוסיף את כל הוועד המנהל עובדי אופק, וכמובן להתחיל להזמין עוד משתמשים מבין האסיפה אחרי תקופת הרצה טכנית ואז הרצה קהילתית כדי לראות שיש לנו מספיק מנהלי דיון פנויים (מודרטורים). כרגע התנדבו לצידי עודד משעולי ויגאל רוזנברג, אני מקווה שלא יחסרו מתנדבות ומתנדבים אם וכאשר נגדל.

לצורך כך אני חייב כמובן שיתוף פעולה איתכם. כמובן שאנחנו זקוקים לרשימת כתובות דואל כדי לשלוח זימונים בהדרגה לכל הקהילה, ובמקביל ככל שיתנדבו אנשים לניהול דיונים, אצטרך לוודא איתכם שהמתנדבים אינם בניגוד עניינים או שאינם נותנים גילוי נאות אחר.

אני מקווה לשיתוף פעולה להצלחת המיזם ואשמח למשוב מכם על היישום בפועל עד עתה לפני שנרחיב את מעגל החברים ותעלה כמות התעבורה.

מודה מראש,
עירא אברמוב

1. המכתב שהצעת הוא ארוך כאורך הגלות. זה רק מקור לויכוחים והסתייגויות.

2. אני מתנגד להצעת נוסח מפורט לדוא"ל, מיד בהודעה הראשונה לועד המנהל בעניין. עדיף לומר, שאם הועד המנהל מסכים לבקשה, נשמח להציע נוסח של הודעה לחברים/ות, שיכלול גם קישור להצטרפות. אם תשלח את כל המגילה שכתבת, תיכנס לשדה מוקשים של התנגדויות והסתייגויות. לדוגמה: הועד המנהל לא שלח לחברים את דו"ח צוות הדמוקרטיזציה/ממשל תאגידי - ועכשיו ישלח להם הודעה המתבססת על דו"ח שלא קראו? הם לא יאהבו את זה. בקיצור, בלי הצעת נוסח בינתיים, חכה לאישור העקרוני.

3. לפני או במקביל לשליחת בקשה כזו, עלינו לשוחח על השליטה בפורום. כרגע, עירא מנהל אותו - ובשלב בו אין עדיין ויכוחים ואי-הסכמות והפורום רק נוצר, זה בסדר גמור; אבל השאלה מי מנהלים, איך בוחרים/ממנים מנהלים לפורום, למשך כמה זמן, מה המחויבויות של מי שמונה למנהל וכולי עשויה להיות משמעותית, כאשר הועד המנהל של אופק שוקל את ההזמנה להצטרפות לפורום. גם אם אין תשובה ברורה לטווח הארוך לשאלה הזו כרגע, לא ברור לי שנכון שלא לומר על כך דבר.

כמו שכתבתי בעמוד “שאלות נפוצות”, יש מקום לעוד מנהלים, צריך אנשים עם אופי סבלני ושלא יתנו לדעותיהם על אדם להשפיע על החלטות חסימה והדחה (בשביל זה יש למנהלים אזור להתייעצויות לפני שיוצאים לצעדים כאלו). כמו כן הם לא יכולים להיות בניגוד אינטרסים. אם למישהי יש עוד רעיונות היא מוזמנת לפרט.

כרגע אני גם לא לבד, איתי מנהלים עודד ואחיך יגאל.

היי עירא,

מהשיחה של אייל עם יפעת נראה שיהיה קושי לקבל את פנקס החברים
בפורמט אלקטרוני הכולל את המידע (בפרט אימיילים) של כל החברים.

במקום זאת נראה שיהיה שיותר אפקטיבי לנקוט בגישה של שליחת הזמנה (עי הוועד המנהל) לחברי אופק, שיזמין אותם לאופק ויספק לינק להרשמה לאתר (ובהמשך בתקווה עידוד שימוש בפורום בהודעות עתידיות, באסיפות אופק, בהודעות למשתמשים חדשים וכו’)

מציע את הנוסח המקוצר הבא:

אנו חברי אופק החתומים מטה מבקשים מכם, חברי הוועד המנהל, לסייע לנו לשתף ולהפיץ לחברי אופק את דבר קיומו של פורום חברי אופק,

מתוך כוונה לעודד לאפשר שיח ודיונים בין חברי אופק, פתחנו לפני מספר ימים פורום פתוח לדיונים מבוסס דיסקוס (discourse)
הפורום הינו ציבורי אך השתתפות בדיוני הפורום דורשת הרשמה דרך לינק ייעודי.
בהמשך ניתן יהיה, על-פי צורך, להגביל חלקים בפורום לחברי אופק רשומים בלבד.
לינק להרשמה לפורום (נדרש לצורך שליחת תגובות ופתיחת נושאי דיון: *****
לפנייה בתקלות טכניות בעת ההרשמה לאתר : @*

לפיכך, אנו מבקשים מכם בזאת לשלוח בהקדם הודעה ייעודית לחברי אופק ברשימת התפוצה במייל, לצורך יידוע על הפורום והכוללים את הקישורים לעיל. נוכל גם לסייע בניסוח הזמנה כנ"ל.

בברכה,
חברי אופק החתומים מטה

1. שם מלא
    אימייל

2. שם מלא
    אימייל

3. שם מלא
    אימייל

הנוסח השני יותר טוב, אבל:

1. אתה קודם מבקש סיוע, אח"כ מציין את קיום הפורום.

2. אתה עדיין חוזר על עצמך:

מבקשים מכם, חברי הוועד המנהל, לסייע לנו לשתף ולהפיץ לחברי אופק … לפיכך אנו מבקשים מכם בזאת לשלוח בהקדם הודעה ייעודית לחברי אופק

כמעט אותו משפט, פעמיים.

“לסייע לשתף ולהפיץ”

שלושה פעלים שונים, שלוש בקשות שונות?.. בוא נסתפק במשפט עם הפועל היחיד.

“נוכל גם לסייע בניסוח הזמנה כנ"ל”

אבל בעצם ניסחת את ההזמנה, בפיסקה המתחילה ב"מתוך כוונה" ומסתיימת ב-“ההרשמה לאתר: @”

חסר לי במכתב סיבה מהותית - מדוע חשוב לעודד ולאפשר שיח…
לא הייתי מפרט את כל העניינים הטכניים. והייתי מתחיל בהסבר על הפורום ואז בקשת הפצה.
בנוסף, חיוני בעיני שכבר עכשיו נגביל את הגישה לפורום לחברי אופק בלבד. לא רואה איך הוועד המנהל יסכים בתנאים אחרים.

מציע תיקון לנוסח:
לכבוד חברי וחברות הוועד המנהל,

מתוך כוונה לחזק ולתקף את האופי הדמוקרטי של האגודה, המבוסס על שיח פתוח, שקיפות ומעורבות פעילה, הקמנו לפני מספר ימים פורום פתוח אשר יאפשר לחברי אופק לקיים דיון על נושאים מהותיים, להציף שאלות ולהיות מיודעים במתרחש באופק, וכן להעלות יוזמות שונות ולרתום אליהן חברים נוספים.

אנו, חברי אופק החתומים מטה, מבקשים מכם לסייע לנו להפיץ לכלל חברי אופק, דרך המייל הרשמי של האגודה, את דבר קיומו של הפורום.
הפורום הינו מבוסס דיסקורס (discourse) והשתתפות בדיוני הפורום דורשת הרשמה דרך לינק ייעודי.
לינק להרשמה לפורום: *****
לפנייה בתקלות טכניות בעת ההרשמה לאתר : @*
במידה והדבר יסייע, נוכל לנסח את ההזמנה שתופץ לחברים.

בנימה זו, אנו מזמינים אתכם בחום לקחת חלק בפורום, להשתתף בדיונים ולהשיב על שאלות.

בברכה,

1. שם מלא
    דואל

2. שם מלא
    דואל

וכיו"ב

לאיזה מייל לשלוח את האישור?

לוועד המנהל לא יכולה להיות הצדקה לסרב, רק משום שהוא חושב שהפורום הוא לא מוצלח/מיותר/מזיק. הרי, הדוא"ל שיישלח איננו מטעם הוועד המנהל. לכל היותר הוועד המנהל רשאי לומר שהוא אינו תומך ברעיון, או שיש לו הסתייגויות כאלה ואחרות. אנחנו רק מבקשים לשלוח דוא"ל לכל החברים.

אני חושש מניסוח אשר עולה ממנו כאילו אנחנו רוצים תמיכה של הוועד המנהל כתנאי מוקדם לשליחת הודעה המזמינה לפורום. הבקשה לשליחת הודעה היא דבר אחד, וההצעה/בקשה לתמוך בפורום היא דבר שני.

אני בכלל לא משוכנע שאתה צודק, שהוועדה המנהל לא יכול חוקית ואפקטיבית להגיד שהוא לא תומך ולא מזמין.
יותר מזה, אני משוכנע שאם הוא יגיד את זה לא יהיה לך שום כלי להילחם בזה וגם בית משפט לא יעזור.

לא באנו להתנגח. באנו ליצור שינוי.
הדרך הכי יעילה ליצור שינוי היא לרתום - אם לא את הוועד המנהל אז כמה שיותר חברי אגודה.
כרגע הוועד המנהל הוא החוליה המקשרת אל כלל החברים, אז לפחות בעניין הזה בואו ננסה לרתום אותו.

הועד המנהל יכול להגיד חוקית מה שהוא רוצה. אבל אם הועד המנהל לא מאפשר לחברים לקבל העתק מפנקס החברים, הוא מחויב לפחות לאפשר משלוח הודעות לכלל החברים. לא הודעות בשם הוועד המנהל - הודעות בשם שולחיהן.

יצירת הפורום איננה התנגחות ואיננה רתימה. לרתום את הוועד המנהל לתמוך בו - אולי אפשרי ואולי לא אפשרי. אבל בהחלט שלא נרצה לעכב את הזמנת החברים לפורום עד שהוועד המנהל ירצה לתמוך אקטיבית ביוזמה ולעמוד מאחוריה. אל תשכח, שהוועד המנהל נמנע במשך עשור מיצירת פורום כזה; ודחה (בפועל) בקשה מפורשת ליצור אותו כבר במשך מעל לשנתיים.

כמו-כן - דבר בשם עצמך. חלק מן האנשים בפורום באו כדי להתנגח. חלקם בשביל לנסות לחולל שינוי. חלקם גם וגם, וחלקם לא זה ולא זה…

אתה כל הזמן אומר מחויב. למה אתה מתכוון? מה מחייב אותו? לדעתי אתה רוצה שהוא יהיה מחויב אבל הוא לא.

לפעמים מתנגחים, זה בסדר כשזה נעשה חכם ועם גב מספק. אתה כרגע מתנגח על פארש, אני בספק שזה יעבוד לך.
אם המכתב הוא פנייה משותפת, אז אני בעד ננסה אמצעותו לרתום - קרי לבקש תמיכה.
זה לא אומר שאם לא ילך לא ננסה בכל זאת להפיץ את הפורום לחברים.

ובכן, סעיף 10 בתקנון האגודה, המעגן את זכות העיון. אך גם יותר מכך - גם תקנה 4 לתקנות האגודות השיתופיות (הוראות כלליות) מחייבת זאת. ומסתבר כי זכות העיון דווקא כוללת צילום העתק… ראה למשל המאמר הזה, מאת עו"ד אילת רייך-מיכאלי, בו מצוין כי:

בהתאם לפסיקה הזכות לעיין במסמכי האגודה כוללת בתוכה גם את הזכות לצלמם.

ותוכל לראות זאת גם בקריאה של החלטה של רשם האגודות: 153-459/07, שפילברג ודר’ חיים ליכט נ’ כפר הרא"ה- מושב עובדים של הפועמ"ז להתיישבות חקלאית בע"מ.

אייל, שלחת אותי למסע קריאה קטן ועל כך אני מודה לך.
בשורה התחתונה נראה שאתה צודק.

סעיף 12 בתקנון קובע:
12. זכות בעל מניות לעיון וקבלת מידע
לחברי האגודה תהא זכות עיון במסמכי האגודה המפורטים בסעיף 184ו-185לחוק החברות, התשנ"ט -1999
(“חוק החברות”), וכן על פי התנאים שנקבעו לכך בפקודת האגודות השיתופיות והתקנות על פיה, בהתקיים
התנאים שנקבעו לכך בחוק החברות.

ההפניה לחוק החברות היא להלן:
הזכות למידע
184. לבעלי מניות זכות עיון במסמכי החברה המפורטים להלן:
(1) פרוטוקולים של האסיפות הכלליות, כאמור בסעיף 90;
(2) מרשם בעלי המניות ומרשם בעלי המניות המהותיים כאמור בסעיף 129;
(3) מסמך שברשות החברה, כאמור בסעיף 185;
(4) תקנון ודוחות כספיים כאמור בסעיף 187;
(5) כל מסמך שעל החברה להגיש לפי חוק זה ולפי כל דין לרשם החברות או לרשות לניירות ערך, העומד לעיון הציבור ברשם החברות או ברשות ניירות ערך, לפי הענין.

עיון במסמכי החברה
185. (א) בעל מניה זכאי לדרוש מהחברה, תוך ציון מטרת הדרישה, לעיין בכל מסמך הנמצא ברשות החברה בכל אחד מאלה:
(1) המסמך נוגע לפעולה או לעסקה הטעונה אישור האסיפה הכללית לפי הוראות סעיפים 255 ו-268 עד 275;
(2) בחברה פרטית - אם הדבר נדרש לצורך קבלת החלטה בנושא שעל סדר יומה של האסיפה הכללית של החברה.
(ב) החברה רשאית לסרב לבקשתו של בעל מניה אם לדעתה הבקשה הוגשה שלא בתום לב או שיש במסמכים הנדרשים סוד מסחרי או פטנט, או שגילוי המסמכים עלול לפגוע בדרך אחרת בטובת החברה.

ולבסוף, פקודת האגודות השיתופיות:
זכות העיון בתקנות האגודה וכו’
19. על כל אגודה רשומה להחזיק אצלה העתק מן הפקודה הזאת ומן התקנות ומתקנותיה של האגודה ורשימת חבריה; המסמכים הללו יהיו פתוחים לעיון במען הרשום של האגודה, חינם אין כסף, באותן שעות שבהן פתוח משרד של האגודה לצרכי עסקיה.

ומנגד, בחוק הגנת הפרטיות לא מצאתי שום הגבלה:
איסור על מסירת מידע
23ב. (א) מסירת מידע מאת גוף ציבורי אסורה, זולת אם המידע פורסם לרבים על פי סמכות כדין, או הועמד לעיון הרבים על פי סמכות כדין, או שהאדם אשר המידע מתייחס אליו נתן הסכמתו למסירה.
(ב) אין בהוראות סעיף זה כדי למנוע מרשות בטחון כמשמעותה בסעיף 19 לקבל או למסור מידע לשם מילוי תפקידה, ובלבד שהמסירה או הקבלה לא נאסרה בחיקוק.

אז א. אנחנו לא גוף ציבורי כהגדרת החוק (גם לא בצו שר המשפטים, בדקתי). וב. ישנה סמכות כדין.

@yifat.solel איפה בעצם הבעיה?

אם אתה הולך לעשות עבודה יסודית, אל תדלג על סעיפים בחוק הגנת הפרטיות…

סעיף 17 לחוק מטיל אחריות לאבטחת המידע במאגר על בעל המאגר, המנהל והמחזיק. אם הוא נותן לך עותק, אפילו של רק חלק מהעמודות בטבלת מסד הנתונים, הוא עלול לעבור על הסעיף הזה.

מהן חובותיו של בעל מאגר מידע?

להלן גרסא בהמשך להצעות/תיקונים לעיל:

שלום חברי הוועד המנהל של אופק,

לפני מספר ימים, אנו, החתומים מטה, הקמנו פורום פתוח במטרה לאפשר שיח חופשי בין חברי אופק, להציף שאלות, להיות מיודעים במתרחש באופק וכן לצורך להעלות יוזמות שונות ורתימת חברים נוספים אליהן. כל זאת, מתוך כוונה לעודד שקיפות ודמוקרטיזציה של פעילות אופק.

הפורום הינו ציבורי אך השתתפות בדיוני הפורום דורשת הרשמה דרך לינק ייעודי. בהמשך ניתן יהיה, על-פי צורך, להגביל חלקים בפורום לחברי אופק הרשומים בפנקס החברים בלבד.
לינק להרשמה לפורום (נדרש לצורך שליחת תגובות ופתיחת נושאי דיון): *****
כתובת לפנייה במקרה של תקלות טכניות בעת ההרשמה לאתר : ****

אנו מבקשים מכם בזאת, חברי הוועד המנהל של אופק, לשלוח בהקדם הודעה ייעודית לחברי אופק ברשימת התפוצה במייל, לצורך פרסום דבר קיומו של הפורום, ולכלול בה את הקישורים לעיל (לרבות כתובת האימייל) לצורך כניסה לפורום והרשמה אליו. נוכל גם לסייע בניסוח הזמנה כנ"ל.

בברכה,
חברי אופק החתומים מטה

1. שם מלא
    אימייל

2. שם מלא
    אימייל

3. שם מלא
    אימייל
    .
    .

תודה על כל ההערות ומי שהצטרף (ומי שהצטרף באיחור)
להלן הנוסח שנשלח לוועד המנהל (הערה, לא היה ברשותי אימיילים של שניים מחברי הוועד המנהל שלפיכך לא כותבו במייל):

שלום חברי הוועד המנהל של אופק,

לפני מספר ימים, אנו, החתומים מטה, הקמנו פורום פתוח במטרה לאפשר שיח חופשי בין חברי אופק, להציף שאלות, להיות מיודעים במתרחש באופק וכן לצורך העלאת יוזמות שונות ורתימת חברים נוספים אליהן. כל זאת, מתוך כוונה לעודד שקיפות ודמוקרטיזציה של פעילות אופק.

הפורום הינו ציבורי אך השתתפות בדיוני הפורום דורשת הרשמה דרך לינק ייעודי. בהמשך ניתן יהיה, על-פי צורך, להגביל חלקים בפורום לחברי אופק הרשומים בפנקס החברים בלבד.

כתובת הפורום הינה:

https://ofek.site.co.il

לינק להרשמה לפורום (נדרש לצורך שליחת תגובות ופתיחת נושאי דיון): https://ofek.site.co.il/invites/******

כתובת לפנייה במקרה של תקלות טכניות בעת ההרשמה לאתר:
support@ofek.site.co.il

אנו מבקשים מכם בזאת, חברי הוועד המנהל של אופק, לשלוח בהקדם הודעה ייעודית לחברי אופק ברשימת התפוצה במייל, לצורך פרסום דבר קיומו של הפורום, ולכלול בה את הקישורים לעיל (לרבות כתובת האימייל) לצורך כניסה לפורום והרשמה אליו. נוכל גם לסייע בניסוח הזמנה כנ"ל.

בברכה,

חברי אופק החתומים מטה

1. איגור ****

2. אייל ********

3. אור ******

4. אלעד *******

5. יגאל ******

6. עודד *****

7. עידית ****

8. עירא *****

9. רן ******