בעקבות המייל שנשלח מטעמינו אפשרת הגיבה שהיא מעוניינת להיפגש ולדון בפן החברתי של מיזם אופק.
לא מכיר אותה, אולי היא פועלת מתום לב, הועד פועל כדי שלא תהיה התאגדות מאסיבית.
בכל מקרה אני חושב שכדאי להיפגש ולהעלות בפניה את הבעיות.
מה אתם חושבים?
בעקבות המייל שנשלח מטעמינו אפשרת הגיבה שהיא מעוניינת להיפגש ולדון בפן החברתי של מיזם אופק.
לא מכיר אותה, אולי היא פועלת מתום לב, הועד פועל כדי שלא תהיה התאגדות מאסיבית.
בכל מקרה אני חושב שכדאי להיפגש ולהעלות בפניה את הבעיות.
מה אתם חושבים?
אני נקי מחשדות לגבי כוונות סמויות של הוועד ובודאי שהיא מוזמנת להכנס לכאן להעלות שאלות מחשבותת ותהיות…זה לא אנחנו מול הועד המנהל אלא איך עוזרים לו להתגבר על לקונות ולהכנס לתוואי הנכון
מוזמנת לבוא או לקבוע זום, הכל הולך. מה שיותר תקשורת רב כיוונית יותר טוב, כי זו קהילה של כל החברים, כולל הוועד המנהל. היא מוזמנת לעשות פה שימוש בפורום כמו כולנו.
לדעתי מדובר בחוסר הבנה של מהות הפניה.
אולי כדאי לשלוח followup בנושא? או שממתינים לראות אם הוועד ישלח הודעה לכלל החברים עם קישור הצטרפות? מי יודע לעדכן
שלחתי לה הודעה עם הסבר שאין לנו מקום אחר להיפגש איתה, הסברתי לה שהרשמה לוקחת פחות מדקה.
נראה מה היא תגיב
האם הגיבה?
בכל מקרה, אם היא מוכנה לבוא לחיפה אבוא לפגישה…
לא הגיבה.
אם יש לך מקום בחיפה שאפשר להגיע אליו אפשר לשלוח לה ולקבוע שתגיע לפגישה פרונטאלית
אני חושב שלהציע לה מקום מסוים זה קצת מוקדם לפני שהביעה נכונות לבוא בכלל. אם היא נתנה מס’ טלפון, אפשר לנסות להתקשר אליה.
על כל פנים - אני חושב שאפשר להציע לה להיפגש בתחנת רכבת ולגשת לבית-קפה קרוב, כך שלא תצטרך ללכת רחוק מדי. אפשר… למעשה אפשר בחוף Camel, ליד תחנת חוף הכרמל, או לחילופין בקפה AVA קרוב לתחנת מרכז-השמונה.