אני עדיין לומד בעצמי את המערכת ומגלה את כל הפיצ’רים שחשוב לי להפעיל. אתמול בערב הפעלתי את האפשרות לענות דרך דואל. אם קיבלתם עידכון באינבוקס שיש פה שיחה שמתפתחת (תגובה לנושא שעניתם לו או נרשמתם אליו, או נושא חדש בקטגוריה או תג שנרשמתם עליו) ותקבלו התראה בתיבה, שימו לב שכתוב שם עכשיו שניתן לענות לדואל ישירות וזה יופיע באתר.
הערה חשובה אחת! אם נרשמתם לאתר בכתובת שונה מזו שאתם עונים בה, האתר ידחה את התשובה. למשל אם נרשמתם עם כתובת ייחודית כמו user+ofek-discourse@gmail.com (כתובת חוקית לגמרי, אני משתמש בכתובות כאלו למיון דואל ועצירת ספאם) אבל אתם עונים מכתובת user@gmail.com, אז תצטרכו אחד משני אלו:
-
הוספת user+ofek-discourse@gmail.com ככתובת יוצאת בתשובה להודעות שהגיעו ממוענות אליה (מורכב אבל אפשרי לחלוטין).
-
הוספת הכתובת user@gmail.com כאן באתר בתור כתובת משנית חוקית, והמערכת תכיר תשובות גם משם.
כרגע אני עוד לא פותח אופציה לפתיחת נושאים חדשים דרך הדואל עד שנראה שהכל עובד יפה.
וכמובן, @here מוזמנים להרשם לתגים וקטגוריות, ואם אתם מרגישים שחסרות לכם קטגוריות ותגים, ענו פה או צרו קשר עם המנהלים דרך support@ofek.site.co.il