במידה ויש כאלה שלא מקבלים מיילים מאופק… אני את ההזמנה שנשלחה היום.
חייבים להראות נוכחות!!!
חברי אופק שלום,
בהמשך לעדכון שהועבר אליכם בתאריך 16/8/2024, ולאור השלב הקריטי בו מצויה האגודה, ועד ההנהלה מתכוון לפנות לרשמת האגודות השיתופיות בבקשה להאריך את כהונת הוועד הנוכחי לתקופה של כארבעה חודשים נוספים עד ליום 31/12/2024.
לשם כך אנו מזמינים אתכם להשתתף באסיפה כללית של חברי אופק שתתקיים ביום ב’, 23 בספטמבר, בשעה 20:30. האסיפה תתקיים בזום.
באסיפה נעדכן אודות מצבה של אופק, נציג את השיקולים להארכת כהונת הוועד המנהל, ונקיים דיון ונשמע את עמדתכם בנושא זה.
הצבעה על אישור הפנייה לרשמת האגודות השיתופיות תתקיים כהצבעה אלקטרונית ותתקיים בין הימים 24/9 ועד 27/9. הנחיות הצבעה ישלחו לאחר האסיפה.
מחכה לעדכון מההנהלה . במהלך החודש הזה יש לקיים בחירות להנהלה, הארכת הכהונה מסתיימת ב 31.12.24. יש צורך להפעיל מהלך של הצגת מועמדות, בדיקת כושר למועמדים והצד הטכני. האם ומתי זה אמור לקרות ?
מסכים, צריך כבר תאריך ולאפשר הגשת בקשות לסדר היום, גם אם אין עדיין תשובה סופית מעוגן, אבל אפשר להניח שתהיה בעוד שבועיים שלושה. אני חושב שכדאי לפני חנוכה. כיוון שמעכשיו יהיה שקט בגבול הצפון, אולי אפשר לארגן את זה בחיפה כדי לתמוך שם בעסקים שנדפקו בשנה האחרונה?
מישהו קיבל אות חיים כלשהו?
עדכון מעוגן? הזמנה לאסיפה? מסר מיונת דואר? @יפעת@tom_dromi_hakim אשמח לקבל עדכון גם אם אין חדש. רק כאות חיים, לדעת שיש פעילות כלשהי
ישעיהו, אני מוחה בתוקף! מדינת ישראל נתברכה במנגנונים וראשים יהודיים שממציאים פטנטים, ועוד הרבה לפני שנוסדה פה מדינה, היה לנו את מנגנון ה"סמוך", והוא מה שמחזיק את המקום הזה גם בימים ומקומות שאין הדמוקרטיה מגעת. אם לא נסמוך על ה"סמוך", יהיו פה סדום ועמורה! אם לא היה פה “סמוך” לא היתה דמוקרטיה ולא מדינה. בבתי הספר אולי כבר לא מלמדים את עקרונות הדמוקרטיה, אבל שיטת הסמוך ועקרונותיה מחלחלים דרך עקרונותיו של העם היהודי לדורותיו, עוד מהיום בו בחן אלוהים את אברהם כשאמר לו “לך לך”, ןכמובן סיפור עקידת יצחק. זו איננה העת לוותר על סלע קיומנו! אופק עוד תקום מהאפר כעוף החול בשעתו. סמוך, יהיה בסדר.
זה נראה לי מסמך ישן, מתייחס לפברואר 24. האם @yifat.solel יכולה לעדכן מה המצב המשפטי נכון לעכשיו ? יש הנהלה בתוקף ? אולי צריך להקדים ולפנות לרשם האגודות ולבקש מינוי ועד ממונה ? מוזר לי ש @tom_dromi_hakim לא מוצא לנכון לעדכן את החברים.