הצבעה - פשוט בושה , לא עובד והכל תחת סיסמאות על שקיפות

פשוט בושה , מקבלים מיילים על ההצבעות וכמו בפעמים הקודמות שולחים והקודים לא מתקבלים מנסים שוב והקודים לא מתקבלים , אז איזה מערכת הצבעה זו כאשר דבר לא מתוקן , רואים בעיות , שומעים עליהם ואף אחד לא מתקן , מדוע שולחים לנו הודעות להצבעה אם אני לא יכול להשתתף בה ??? פשוט בושה ואולי רק כך משתיקים את קולות המבקרים
15/10 10:15
שלום,
הקישור בהודעה הקודמת היה לא נכון, מצ"ב קישור חדש:
https://ofek.son.co.il/
שעתיים אחרונות להצבעה באופק.
אל תוותרו על זכותכם להצביע ולהשפיע.

זו ההודעה אבל כלום לא עוזר , נמאס כבר מההתנהגות הזו

אצלי ואצל אשתי עבד בלי בעיות.

תבדוק שלא הכנסת את מס’ טלפון של אופק לרשימת ספאם. אצלי היה כך. מצאתי את הסמסים שלהם ברשימת ספאם בפלאפון

חלק מלהיות שותף במיזם חדש זה להיות סבלני כלפי תקלות. גם אם כבר הערת. גם אם זה היה מזמן וטרם טופל. גם אם זה חוזר על עצמו. קשה. מרגיז. מורט עצבים. הכל נכון, אבל זו המשמעות של מיזם חדש בהקמה

למה אתה לא פונה למייל שמופיע למטה במייל עם ההודעה על ההצבעה

לאשתי באמת היה בעיה פניתי אליהם וסידרו את זה
לי זה עבד מצויין

תבדקו בספאם של ה SMS

שמי אברהם אפורי קיבוץ גבעת השלושה אני משקיע במס חברות וההיתי מאד גאה להשקיע בנוסף גם באופק
כהשקעה חברתית אני בן 85 ומאושפז בביתי לכן לא משתתף בפרוצדורה אשמח אם תעדכנו אותי מה קורה,
כדי שאני לא אפסיד את כספי
בתודה
אברהם אפורי 003864972
0544630523

אצלי עבד חלק.
מקווה שהסתדר גם לך.

תפנה בדחיפות ל- info@ofek.coop

לפעמים מספר הטלפון לא רשום נכון, או בעיה אחרת. אפשר לפתור, אבל הזמן קצר מאד…

‪On Tue, 15 Oct 2024 at 11:19, ‫חיים דרך [דיבורים באופק]‬‎ <noreply@ofek.site.co.il> wrote:‬

הקישור עבד כשורה.
בתוך שניות ההצבעה התקבלה.

כמה שאתה צודק, מקווה שזה לא מכוון ואם כן, מדובר בביזיון.

בתאריך יום ג׳, 15 באוק׳ 2024, 11:20, מאת חיים דרך [דיבורים באופק] ‏<noreply@ofek.site.co.il>:

אצלי זה עבד בסדר גמור

גם לי עבד חלק. בפעם הבאה מומלץ לנסות להצביע מייד כשמגיע הלינק ולא לחכות לדקה ה90, כדי שיהיה זמן לתקן בעיות.

עבד לנו מצויין, לחצנו על הלינק והצבענו גם אישתי וגם אני, אישתי לא הצליחה להתחבר במקום שהיינו, שהגיעה הביתה התחברה והצביעה.

אצלי זה עבד חלק, לקח כמה שניות וההצבעה נקלטה.