האם ההזמנה שקיבלנו כחברי אופק, לקחת חלק בוועידת עוגן מעידה במשהו על התקדמות במגעים?
לא התקדמות, עדיין מחכים להחלטות שלהם, אבל גם לא נואשנו.
לא חושב, ולמה בכלל אנחנו צריכים לשלם אם הם יהיו בבורד?
אישית עניתי להזמנה שאני מוותר על ההשתתפות בוועידה הפומפוזית
למה לשלם על מה?
זו הזדמנות להכיר את הגוף שאולי יציע לאמץ אותנו, או אולי אחד מכמה (יש עדיין מגעים עם עוד כמה אחדים). לא ברור אם יהיה משהו, ואם יהיה אז לא ברור אם זה יהיה אתם בלעדית, וגם אם איתם בלעדית לא ברור אם הדרישה שלהם לרוב בוועד היא סופית ואילו איזונים ניצור לצורך זה.
בינתיים הם גוף גדול שמנהל נכסים בעשרות מליונים ומשקיע ותורם ומלווה לעוד גופים חברתיים, ונראה לי שאותי זה מסקרן להכיר גם בלי קשר לאופק. להחליט מראש שזה יהיה פומפוזי או מיותר זה לבוא עם דעה קדומה, זו זכותך אבל אני לא מבין מה אתה מרוויח מלהכריז את זה בראש חוצות. 15,000 חברי אופק הוזמנו, אני לא חושב שמצפים שכולנו נשלח מכתבי אישור או סירוב ונבוא גם להכריז על זה כאן. לא ממש ירדתי לסוף דעתך בהכרזה הזו.
הם נתנו 50% הנחה על המפגש שלהם.
מקווה מאוד שהעניין יתקדם כבר
בתאריך יום ג׳, 19 בנוב׳ 2024 ב-21:06 מאת Gil Raviv דרך [דיבורים באופק] <noreply@ofek.site.co.il>:
לא. אין שום דבר חדש לדווח עליו.
On Tue, 19 Nov 2024 at 16:05, Gil Raviv דרך [דיבורים באופק] <noreply@ofek.site.co.il> wrote:
מי שיכול, כדאי להשתתף.
אפשר יהיה להכיר את עוגן ולראות מי הם ומה הם עושים.
ראיתי בפאנל שגם אירה פרידמן משתתפת. אירה הייתה בצוות ההקמה המקורי של אופק.
והערה אחרונה, כדאי לקרוא על חילופי המנכלים בבנק וואן זירו. כך אפשר יהיה להבין את האתגר שעומד מולנו.
שלום רב,
הייתי אתמול בוועידת עוגן על מנת להכיר את הגוף הזה. ראשית התרשמתי מאוד מהפעילות הענפה של גוף זה והיכולות שלהם במגזר הממשלתי, המוסדי, העסקי והחברתי.
משיחות שניהלתי עם מנהלים בעוגן, התברר שהם סיימו את בדיקת הנאותות של אופק וכעת מחכים להחלטה שלהם.
אם לא נחבור אליהם, מצב אופק יהיה בכי רע.
בנוסף בדקתי את אמיתות השיפור בטריא ומתברר שאכן יש שיפור רב, דבר שנותן ביטחון כלשהו למשקיעים.
זו דעתי
עמרי מרון
לא הבנתי להחלטה של מי מחכים אחרי סיום בדיקת הנאותות - להחלטה רשמית של עוגן או שכבר היה קשר עם אופק ומחכים להחלטה באופק
מחכים להחלטה של עוגן
בתאריך שבת, 30 בנוב׳ 2024, 9:13, מאת tali meir דרך [דיבורים באופק] <noreply@ofek.site.co.il>:
מצב אופק הוא כבר בכי רע, כך נראה.
אולי כדאי להחזיר את המפתחות.
עוד לא נגמר עד שהגבירה במידה פלוס שרה.