מה שלום אופק? חיים עדיין?

מה קורה עם אופק? קבוצת החברים לא מאשרים שם אנשים, הפייסבוק הרשמי כבר לא פעיל ממאי, שמנו כסף בקרן הצבי ?

שמנו כסף למען רעיון גדול ונכון, מסתבר כנראה שלא מתאים לישראל, או שהובלתו נעשתה בדרך לא נכונה. אין לי כלים לקבוע איזו משתי השערות נכונה, אולי יש השערות נוספות . אמנם חבל על הכסף, אך אישית יותר מפריע לי שלא טורחים לעדכן את החברים במתרחש. אני משער שאם לא נשמע דבר מההנהלה (שלדעתי כבר אין לה מנדט, כי הארכת כהונתה היתה עד לסוף דצמבר) תכנס לתמונה רשמת האגודות השיתופיות, שהיא הגוף הרשמי המופקד על התנהלות האגודה, ותקבל את ההחלטות הדרושות כפי שיראו לה.

לא יפה. קרן הצבי זה לא. יש את כל המערכת הטכנולוגית, החקיקה והרגולציה, המון נעשה בעשור האחרון, עובדים עכשיו בכל הכוח על גיוס הון. זה ידרוש שיתוף פעולה עם הרבה אמון ורצון טוב של גופים אחרים, כי אנחנו באים ומבקשים בעצם מתנה ולא הלוואה, אז נדרשות הרבה מקוריות היצירתיות כדי לגרום לזה לקרות.

יש כרגע תהליכים, הם רגישים מכדי לפרסם אותם בציבור (כי כל דבר שכותבים פה מופיע מחר בעיתון), אבל הבטיחו לי שיהיה בקרוב מאוד ניוזלטר שיעדכן, כשיהיה אפשרי.

מקווה מאד שאכן כאלו הדברים והמעשים. ועדיין ממתינים. היום 15.1.25, אין שום ציוץ מכיוון ההנהלה.

מתי זה בקרוב מאד :question:ממש לא ברור מה המצב סביב אופק. מי מנהל אותו עכשיו :question: באיזה סמכות :question: הגיע לדעתי הזמן לקבל תשובות.

כבר לא יודע. כבר שבועיים אומרים לי שאו-טו-טו יוצא עדכון, מבטיח לך שעד מוצ"ש ישחררו או ניוזלטר או חטופים, מה שבטוח אני אופטימי.

@tom_dromi_hakim, @yifat.solel, נשמח לקבל “אות חיים” וגם איזה עדכון, לפחות תמצית של התפתחויות מהחודשים והשבועות האחרונים, לאור זאת שניכר שהניוזלטר מתעכב מאוד. תודה

אפשר לעשות עפיפון מהמניה ?