מי מוכן לשים כסף על עו"ד שייצג אותנו כאן???
שלום בועז. רק רציתי להזכיר שחברות באופק היא רצונית ולא חובה. כך שאם אתה חושב שהצוות שמקדיש כבר שנים מאמצים כדי לקדם את אופק- פשוט תפרוש ועזוב אותנו בשקט.
אם הבעיה היא אלף השקל שהשקעת- אולי תעשה גיוס המונים כדי לפצות אותך, אני אתרום לזה.
אני מוכן
052-6795667
אמיר
בתאריך יום ה׳, 20 במרץ 2025 ב-15:23 מאת Boaz דרך [דיבורים באופק] <noreply@ofek.site.co.il>:
עו"ד יעלה המון כסף ולצד השני יש כנראה עו"ד מתוחכמים יותר…
בסופו של יום אני חושב שהכי כדאי להשפיע בהצבעה, לא נראה לך? תצביע נגד
כמה?
בתאריך יום ה׳, 20 במרץ 2025, 15:23, מאת Boaz דרך [דיבורים באופק] <noreply@ofek.site.co.il>:
בתאריך יום ה׳, 20 במרץ 2025, 15:23, מאת Boaz דרך [דיבורים באופק] <noreply@ofek.site.co.il>:
שקלתי, התייעצתי, נראה לי שכרגע זו תהיה טעות, זה יפוצץ את המו"מ. אני סומך על זה שיש מספיק אנשים בתהליך המו"מ כרגע שדואגים לאינטרסים שלנו, ומה שלא ישיגו בהסכם, כנראה יכפה עליהם על ידי הרגולטורים או הרשמת. אנחנו נהיה שם לתמוך בה שתדרוש את זה.
תלוי במה אתה רוצה להשיג. ‘אופק’ בתור אגודת אשראי קואופרטיבית מתפקדת זה לא משהו שקיים. גם לא בתור יישות אשר אני הייתי סומך עליה לדאוג לכספי. וגם אין אופוזיציה משמעותית מבחינת גודל ורמת פעילות. אז, שוב - מה המטרה בייצוג המשפטי? האם אתה רוצה למקד אותו, נגיד, בענייני האחריות למצב מול טריא? בנושאים אחרים?