בשעה טובה! תוצאות ההצבעה על ההסכם מול עוגן

עכשיו נכנס מייל התוצאות:

חברות וחברי אופק שלום,

אנו נרגשים לשתף אתכם בתוצאות ההצבעה הדרמטית שהתקיימה במהלך הימים האחרונים, בעקבות האסיפה הכללית שהתקיימה בשבוע שעבר (והנה ההקלטה שלה.
בהצבעה השתתפו 5,330 חברי אופק, המהווים 34% מכלל חברי אופק. זו ההצבעה הגדולה ביותר מאז הקמת אופק, וזהו הישג מרשים!

אנו שמחים להודיע כי ברוב של 96% התקבל אישור לוועד המנהל להתקדם להסכם בין אופק לעוגן לפי עקרונות המהלך לאיחוד הכוחות. זהו צעד משמעותי וחשוב להתפתחותה של אופק כגוף מוביל בחברה ובכלכלה הישראלית, כחלק מקבוצת עוגן. אישור זה מנחה את הוועד המנהל של אופק לדרך שבה יש להשלים את איחוד הכוחות עם עוגן ובכך לגייס את ההון הדרוש להתחלת הפעילות.

בנוסף, גם הדוחות הכספיים לשנת 2023 אושרו.
התוצאות המפורטות מצורפות.

מה השלב הבא?
בתקופה הקרובה נפעל מול עוגן, ומול רשמת האגודות השיתופיות ורשות שוק ההון על מנת להגיע להשלמת ההסכם. הנוסח הסופי של התקנון וההסכם יובאו כאמור לאישור נוסף של חברי אופק.

מה ניתן לעשות בינתיים?
אנחנו מזמינים אתכם לבחון את ביטוח הבריאות הקבוצתי לחברי אופק. אנחנו נערכים לחדש אותו לתקופה נוספת והוא מאוד משתלם. נעדכן על כך בקרוב.

אנו מודים לכם על האמון ונמשיך לעדכן בהתפתחויות. אנו פועלים בצוות מצומצם, אך מזמינים חברים לפנות אלינו בכל שאלה, פנייה או בקשה.

בימים אלו, בהם אנו מציינים את חג הפסח ואת סיום חודש הרמדאן, אנו שולחים איחולים חמים לכל חברי אופק ולמשפחותיהם. עם איחוד הכוחות בין אופק לעוגן, אנו מאמינים שנוכל ליצור עתיד טוב יותר לנו ולחברה הישראלית כולה.

בברכת חג פסח שמח,
צוות אופק

“ועכשיו עם הקובץ”.

אנחנו על המפה ונשארים על המפה. כאם יחידנית, נכה, יזמית מהפריפריה, זה מרגש אותי במיוחד.

ברכות חמות למובילי המהלך.

טלי

התוצאות מזכירות לי את הימים של הילדות שלי בברית המועצות עם 96% עבור המפלגה הקומוניסתית.

נובמת. לי התוצאה מזכירה לחם שעשוי מ96 אחוז שיפון. אתה טוען שההצבעה לא משקפת או כשרה, או שאנחנו משחקים במה זה מזכיר לי?

אתה נמנע על אותם 188 מתנגדים?

שמע, אתה קומרד בקואופ שיוויוני שיתופי. זה מרקסיזם אמיתי, לא קומוניזם סובייטי בלאט!

אני מאמין שהכל יהיה טוב, נשאר אופטימי.

נעים להיזכר?. אתה יכול גם להתגעגע.
כאן הבחירות הם חופשיות, אמיתיות והרוב הגדול הוא בגלל שכולם הבינו שאין ברירה אחרת.
והשאר שלא השתתפו הם סתם אדישים.

בשני המקרים אין ברירה

ברחתי משם, אברח גם מכאן.

אתה לא צריך לברוח מארגון ששאין לו משטרה חשאית (או משטרה בכלל), לא צבא או כלא או גולאגים. אנחנו טיפטיפה יותר נחמדים מפוטין ועוד לא הרגנו בינתיים אף אחד.

אני אישית הרבה יותר מודאג מצבא נאמני ביבי מאשר חבורת החולמים פה באגודה, אבל תעשה מה שאתה מבין.

אני הרבה יותר מודאג מצבא הקפלניסטים שהמארגנים הם מערכת המשפט הדיקטטורית

לא בתחום הדיונים פה. אני אישית גם מעדיף לדון בעובדות ולא דמיון פרוע.

נושא הבא. כמה מאיתנו מתכוונים לפתוח חשבון אופק על השבוע הראשון? כמה מתכוונים להפוך אותו לראשי שלהם?

יש כאלו שאצלם זה דמיון פרוע, העובדות חשובות, פתיחת חשבון זה בטח לא יהיה מיידי אצל רבים

אפתח בהזדמנות הראשונה שאקבל.
להפוך לחשבון ראשי יקח לי יותר זמן. תלוי איך הדברים יראו, ואילו תנאים וכד’ יוכלו לתת בהתחלה.